2011.01.18

A mai naptól opcionálisan kérhető rendszerünkhöz a bővített sofőrazonosítási funkció.
Ennek segítségével többek között könnyedén beazonosítható, hogy ki vezeti, illetve egy adott időpontban ki vezette a gépjárművet. Hozzá lehet rendelni adott személy(eke)t a járműhöz, vagy akár ki is lehet zárni. Ez a funkció a megfelelő beállításokat követően még akár egy kiegészítő védelem is lehet az illetéktelen eltulajdonítások megelőzésére.

 

2010.06.09

Olyan egyéni ügyfelek részére ajánljuk ezt a megoldást, akik nem szeretnének havidíjat fizetni, de ezzel is védeni szeretnék a gépjárművüket az eltulajdonítások ellen. Működő rendszer esetén a tulajdonos SMS útján lekérheti a gépjárművének aktuális pozícióját, mely koordinátákat a gps.roadline.eu weboldalon a „Hol az autóm?” menüpont alatt beírva megjelenik a küldött pozíció a térképen. A későbbiekben, ha az ügyfél úgy dönt, hogy használni szeretné az on-line szolgáltatásunkat is, semmi mást nem kell tennie, mint felkeresni minket, és a kívánt havidíjas csomag megrendelését követően 24 órán belül már a weboldalon is követheti gépjárműve mozgását.

 

2010.05.06

A mai naptól rendelhetővé vált a kerítés funkció a Roadline rendszerrel rendelkező ügyfeleink részére!
Ennek a funkciónak a lényege, hogy a kijelölt gépjárműnek meg lehet határozni a mozgási területét, és amennyiben elhagyja ezt a területet, a rendszer e-mailt, vagy akár SMS-t küld a megadott személy(ek)nek. Mozgási területként akár egy fix útvonal is kijelölhető, tehát jól alkalmazható fix útvonalas járművek esetén is.
Ez a kiegészítő funkció jól alkalmazható autókölcsönzőknél, megadott területen dolgozó kollégák ellenőrzésére, értékes szállítmányokat fuvarozó járművek nyomon követésére.

 

2010.03.11

Elérhetővé vált az egyéni ügyfelek részére kialakított szolgáltatási csomagunk, mely jelentősen kedvezőbb havidíjjal érhető el, mint a normál belföldi csomagunk. Részletesebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot! ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

 

2009.12.17

A mai naptól egy újabb fejlesztés eredményeként a gépkocsi kilométer számlálójával azonos futott kilométert jelenít meg a rendszer. Ezzel pontosabbá váltak a kilométer elszámolások és a menetlevelek.

 

2009.10.25

A mai naptól egy fejlesztés eredményeként akár literes pontossággal mutatja a rendszer az üzemanyag szintet és annak változásait. Így pontosabb diagramok készíthetők, melyek már a kisebb üzemanyag „eltűnéseket” is megmutatják.